Telefonszám: +36 30 361 0239

Squash pálya

Egy dinamikus, anaerob állóképességet, gyorsaságot, robbanékonyságot és jó technikai tudást igénylő sportág, amely igen jelentősen megdolgoztatja a szív-érrendszert. Hatására nagy energiák mozgósodnak, azonban az elvesztett kalória leginkább a szénhidrátokból kerül ki, amely a meglehetősen magas intenzitásnak köszönhető. Foglald le fallabda pályánkat 1 vagy akár több órára is.

Fitnesz

A futás javítja az állóképességet, növeli a tüdőkapacitást, segít az ideális testsúly elérésében, és nem utolsósorban fiatalon tart. 20-30 perc futás után felszabadulnak a “boldogsághormonok”, amik kellemes euforikus állapotot eredményeznek.A futás segítségével optimistábban szemlélheted a világot. Légy fit és foglalj futópadot a KörösWellnessnél!

Szauna

A szaunázás valójában sokkterápia, hiszen a forró légfürdő és az ezt követő jeges vizes merülés igencsak próbára teszi szervezetünk alkalmazkodóképességét. De nem kell megijedni, ezek az extrém hatások hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez azáltal, hogy aktivizálják szervezetünk egyes funkcióit.

Szolárium

Javítja a test immunrendszerét, az ultraibolya sugárzás aktiválja a fehérvérsejteket, melyek a testet megtámadó baktériumok ellen harcolnak.
Az ultraibolya sugárzásnak kiegyensúly ozó hatása van az idegrendszerre, pozitívan befolyásolja a vegetatív idegrendszert és a pszichikumot, általános jó közérzetet biztosít.

Foglalás