Telefonszám: +36 30 361 0239

Rólunk

A csaknem 30 kilométer hosszú Körös-holtágnak köszönhetően Szarvas és Békésszentandrás az utóbbi években a térség meghatározó turisztikai központja lett, ahol számtalan helyi és környékbeli programlehetőség színesíti a hozzánk érkező vendégek kikapcsolódását.

Csapatunk 2016-ban kezdte meg működését.  A szándékunk az volt, hogy egy olyan kellemes és családias hangulatot hozzunk létre, ahol együtt tölthetik a szabad idejüket mindazok, akik a mindennapi munkájukban megfáradva kellemes pihenésre vágynak. Vendégértékeléseink alapján munkánk nem volt hiábavaló, hiszen a Körös Wellnessnél jól tájékozott, készséges és barátságos személyzet, kellemes vendéglátás és olyan egyedi atmoszféra várja Önt, amely felejthetetlenné teszi a nálunk töltött szabadidejét.

Amit tehát kínálunk Önnek, az nem kevesebb, mint az igazi kikapcsolódás lehetősége egy olyan környezetben, ahol mi is jól éreznénk magunkat. Szálláshelyeink által kiváló alkalmat biztosítunk mindazoknak, akik értékelik a természet szépségét, nyugalmát és a kényelmet.  Nyaralóházaink elosztásukból adódóan főként családoknak, pároknak, baráti társaságoknak és üzleti partnereknek a legideálisabbak, de kedvelt helyszínei kis- és közepes létszámú céges és csapatépítő tréningeknek is. A kivételes adottságú természeti környezetben igazi gasztronómiai élmények, széleskörű wellness-szolgáltatások teszik teljessé a kikapcsolódni vágyó vendégeink itt töltött napjait.

Ha felkeltettem érdeklődését, lépjen kapcsolatba munkatársaimmal és foglalja le az Ön számára legkedvesebb nyaralóházunkat!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Vendégeink között üdvözölhetjük!

Kikapcsolódásukhoz kellemes időtöltést kívánunk!