Telefonszám: +36 30 361 0239

Kiadó apartmanok

12 férőhely

Anilla Nyaraló

Békésszentandrás, Keresztháti üdülő-sor 105.

Egész évben várja Vendégeit a modern közvetlen vízparti Anilla nyaraló, Békésszentandráson a Keresztháti üdülő-sor 105. szám alatt.

7 férőhely

Cyprus Nyaraló

Békésszentandrás, Dinnyelaposi üdülősor

A Cyprus Apartman 2020 óta várja pihenni vágyó vendégeit Békésszentandráson a Dinnyelaposi üdülősoron, közvetlenül a vízparton.

6+2 férőhely

Diófás Nyaraló

Békésszentandrás, Siratói üdülősor 29.

Egész évben várjuk Vendégeinket a Diófás Nyaralóban Békésszentandráson, a Siratói Holtágon, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton található.

8+2 férőhely

Fehér-Ház nyaraló

Békésszentandrás, Keresztháti üdülő-sor 21.

Március 15-november 1-ig várja Vendégeit a közvetlen vízparti , jakuzzis Fehér-Ház nyaraló, Békésszentandráson a Keresztháti üdülő-sor 21. szám alatt.

10 férőhely

Futrinka nyaraló

Békésszentandrás

Közvetlenül a Körös partján, parkosított telken, a népszerű Vízi színpadtól, ill. a Körös völgyi Látogatóközpont és Állatparktól séta távolságra helyezkedik el.

8+2 férőhely

Fűzfa nyaraló

Szarvas, Nagyfoki üdülőövezet

Egész évben várja Vendégeit a Fűzfa nyaraló,Szarvason Nagyfoki üdülőövezetben a Holt-Körös partján városközponttól 10 perc autóútra kellemes, biztonságos környezetben.

6 férőhelyes

Harcsási Relax

Békésszentandrás, Harcsási  üdülősor

Egész évben várja Vendégeit a közvetlen vízparti, 6 fő befogadására alkalmas Harcsási relax , Békésszentandráson a Harcsási  üdülősoron.

4+2 férőhely

Körösparti Megálló

Békésszentandrás, Ligeti üdülősor 42.

Egész évben várja Vendégeit a saját vízparttal rendelkező jakuzzis "Körösparti Megálló"  Békésszentandráson, a Ligeti üdülősoron kellemes, csendes, biztonságos környezetben.